Cos de seguretat

Dos arrestats per agredir les parelles i quatre per enfrontar-se a la policia

Un home de 61 anys i un de 27 anys van ser detinguts per violència a la llar

Un vehicle de la policia.ARXIU

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La policia va detenir la setmana passada dos homes com a presumptes autors de violència domèstica a les parròquies de la Massana i Encamp. També van produir-se quatre arrestos per enfrontar-se als agents policials.

El balanç setmanal informa que el dimarts passat es va procedir a la detenció d'un home resident a la Massana de 61 anys per dos delictes, un contra la integritat física i moral en l'àmbit domèstici l'altre contra la funció pública per resistència i desobediència. La policia es va desplaçar fins al domicili particular a les23.54 hores. L'interessat, acusat d'agredir la seva parella, no va voler col·laborar amb els agents interventors i hauria reaccionat de manera desproporcionada, segons detalla el cos de seguretat.

La segona detenció va produir-se el dimecres passat a les 18.15 hores a Encamp, envers un home resident de27anys. Se l'acusa d'un delicte contra la integritat física i moral en l'àmbit domèstic per agredir la seva parella.

Altres detencions

El dimecres a la matinada una dona no resident de 40 anys va ser detinguda per un presumpte delicte contra l'honor. Una patrulla es trobava efectuant un control a l'exterior d'un local d'oci a Canillo a les 2.45 hores quan l'arrestada es va apropar al lloc dels fets. La dona hauria reaccionat de manera desproporcionada i injuriat la patrulla quan aquests la van convidar a allunyar-se uns metres de la zona per salvaguardar la seguretat del control policial.

També de matinada, una patrulla va detenir un jove resident de 25 anys el divendres per destorbar la tranquil·litat pública. Els agents informen que l'home hauria fet cas omís al seu avís. Se l'acusa d'un delicte contra la funció pública -resistència i desobediència-.

El dissabte a les 4.22 hores un home no resident de 24 anys va ser detingut a Escaldes-Engordany per un delicte contra l'honor -injúries- i un altre per resistència i desobediència a la funció pública. L'arrestat hauria picat insistentment els intèrfons d'accés al despatx central de policia de matinada per recriminar l'actuació policial envers un familiar seu detingut durant la nit. El cos policial detalla que el jove hauria injuriat els agents i reaccionat de manera desproporcionada durant la seva detenció.

Ahir a la tarda la policia va procedir a la detenció d'un home resident de 45 anys per increpar la gent pel carrer. L'acusen d'un delicte contra la funció pública per reaccionar desproporcionadament envers els agents.

El cos policial va arrestar dilluns passat una dona no resident de 27 anys per desobeir una ordre d'expulsió administrativa per un període de 5 anys.

El dimecres un no resident de 23 anys va ser detingut per falsificar un document per a l'obtenció d'una autorització temporal de treball. La mateixa matinada es va arrestar un home resident de 24 anys per tinença de tres pastilles d'èxtasi i una petita quantitat de marihuana.

El balanç setmanal informa de la detenció el dissabte a les 3.23 hores d'un no resident de 30 anys, amb una taxa de 2,03 g/l, per refusar la prova de tòxics de saliva i intentar escapar. L'endemà un resident de 23 anys va donar una taxa de 2,44 g d'alcohol per litre de sang en un control específic.

tracking