Tres ingressats menys i 66 contagis més

Els casos actius de covid baixen a 1.157

Hospital Nostra Senyora de Meritxell.Fernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Els indicadors de la pandèmia segueixen millorant amb baixada de positius, tres hospitalitzats menys i reducció dels casos actius. El Govern ha informat aquesta tarda que s'han notificat 66 contagiats de la covid -ahir van ser 85 infectats- que porten a una lleugera disminució de les persones amb el virus actiu fins a 1.157, 16 per sota de la xifra d'ahir. Andorra suma avui 37.140 contagis des del març del 2020 dels quals 35.835 s'han recuperat amb l'afegit de 82 altes en les últimes hores.

Els ingressats baixen a una desena perquè l'ocupació a planta es redueix a cinc pacients amb el virus, tres per sota de les dades d'ahir. I a l'UCI es manté la mateixa situació amb cinc hospitalitzats, tots ells amb ventilació mecànica.

Estabilitat també en l'afectació als centres escolars on continuen dues aules en vigilància activa parcial i 26 en vigilància passiva, tres menys que ahir.

Les vacunes contra la covid administrades durant la jornada de dijous al punt de vaccinació de l'hospital van ser totes de tercera dosi. Un total de 115 inoculacions que eleven les persones amb la punxada de reforç a 39.746.

tracking