Accident

Detinguts dos conductors ebris per un atropellament i un xoc

Un dels accidents ha provocat ferides greus a un vianant a Soldeu

El xoc d'aquesta matinada a la MassanaN. B.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La policia ha detingut aquesta nit i de matinada dos conductors implicats en dos accidents quan circulaven beguts. El primer sinistre va tenir lloc a les 21.35 a Soldeu en atropellar un vehicle a un vianant que ha resultat ferit greument i serà intervingut aquest matí per fractures a les extremitats, segons ha informat el servei sociosanitari. El segon sinistre s'ha produït a les 5.23 de la matinada a la sortida de la Massana i no hi ha hagut ferits.

El detingut és un no resident de 24 anys que ha donat una taxa d'1,23 grams per litre de sang d'alcoholèmia i al qual se li imputa un delicte contra la seguretat col·lectiva i un altre contra la integritat física per les lesions per imprudència causades al vianant. El ferit és un home de 27 anys que va ser traslladat a l'hospital amb lesions greus.

El jove caminava per la carretera General 2, al punt quilomètric 17,3 quan va ser atropellat per un Jeep Renegade de matrícula espanyola. L'accident va provocar danys a dos turismes que estaven estacionats al lloc, un Subaru Justy amb matrícula espanyola i un Volkswagen Golf amb matrícula andorrana.

El segon detingut és el conductor d'un Toyota amb matrícula andorrana de Grandvalira que ha xocat aquesta matinada contra dos turismes que hi havien estacionats a la CG-4, a la sortida de la Massana en direcció Erts, davant la zona industrial. Segons ha informat la policia, només hi ha hagut danys materials i el conductor ha estat detingut per donar un valor superior a 0,8 grams per litre de sang a la prova d'alcoholèmia.

El sinistre ha tingut lloc a la sortida de la Massana

tracking