CULTURA

La 60a temporada de teatre torna amb l'aforament al 100%

Com en altres edicions, se segueix amb l'aposta per les produccions fetes a casa, amb dues propostes de la JOCAND

Presentació de la 60a Temporada de Teatre conjunta d'Andorra la Vella i Sant Julià de Lòria.Comú ALV/Tony Lara

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La temporada de teatre d'Andorra la Vella i Sant Julià de Lòria torna el dijous 24 de febrer amb l'aforament al 100% i vuit propostes per a tots els públics. La 60a edició del cicle arrenca d'aquí a15dies a les nou del vespre a l'auditori Claror del Centre Cultural i de Congressos Lauredià amb Desdèmona, un espectacle que fa una revisió de l'Otel·lo, de Shakespeare, amb el llenguatge del circ, les acrobàcies, la música i el teatre corporal. El cicle continuarà el 10 de març a dos quarts de nou del vespre ambMasterXof. Tal com ha explicat el cap d'àrea de cultura del comú d'Andorra la Vella, Jan Cartes, en la roda de premsa de presentació del cicle, Joan Pera torna a la capital després de12anys amb un monòleg humorístic "que, de fet, és un diàleg constant amb el públic".

Com en altres edicions,sesegueix amb l'aposta per les produccions fetes a casa, amb dues propostes de laJOCAND(Jove companyia Nacional d'Andorra), que tindran lloc el cap de setmana del 26 i 27 de març al Teatre comunal amb l'objectiu d'atreure el públic jove al teatre i coincidint amb el Dia internacional del teatre. El dissabte 26 amb La tercera onada, una obra que ja estava prevista per al maig de l'any passat, peròque es va haver d'ajornar per positius de Covid a la companyia, i el diumenge 27 amb Arrels d'arreu, una mirada cap a la generació dels nostres avantpassats per fer-nos reflexionar.

Aquesta primavera també es manté la col·laboració estreta amb l'ambaixada de França a Andorra percontinuar promoventles produccions franceses al país. I serà el 7 d'abril amb un muntatge de renom: Leschatouilles(ou ladansede lacolère), un espectacle ambDéborahMoureaual capdavant, guardonat amb diversos premis, entre els quals un Molière i el premi del Jove teatre de l'Acadèmia francesa.

A Sant Julià de Lòria, d'altra banda, el segon espectacle, Undíacualquiera, un musical codirigit per Meritxell Duró i Ferran Guiu i amb un repartiment de professionals amb una llarga trajectòria en musicals, s'ha programat el 24 de març, mentre que el tercer, la comèdia Una teràpia integral, protagonitzada per Abel Folk, Àngels Gonyalons, Roger Coma i Andrea Ros, tindrà lloc el 28 d'abril. El cicle de teatre clourà el 28 de maig amb teatre fet aquí: Carnatge (es faran passis els dies 26, 27 i 28), una comèdia produïda per la Companyia és grata que fa sàtira de la societat contemporània.

Per accedir als espectacles, s'haurà d'acreditar l'estat vacunal ambpassaportcovid o bé presentant un test d'antígens o unaTMArecents. Dins de les sales la mascareta serà obligatòria. Al Centre de Congressos d'Andorra la Vella i al Centre Cultural i de Congressos Lauredià caldrà dur mascareta d'FFP2, ja que l'aforament és superior a 300 persones.

tracking