Els casos actius baixen a 1.173 amb 85 positius nous

L'hospital té dos pacients amb covid menys que ahir

Una infermera realitza una TMA a l'stop lab.Fernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

La xifra de casos actius de covid es redueix avui de manera més moderada que les jornades anteriors. El Govern ha informat que hi ha 1.173 persones afectades pel virus, 27 menys que ahir, després del diagnòstic de 85 contagiats que augmenten el total d'infeccions a 37.074. Les recuperacions ascendeixen a 35.753 que inclouen 112 altes des de l'últim balanç de dades d'incidència de la pandèmia i no hi ha mès òbits per la infecció des del traspàs ahir d'una dona de 93 anys que va elevar a 148 les defuncions.

La millora dels indicadors es reflecteix també en el descens dels pacients ingressats per la covid. L'hospital suma 8 afectats a planta, dos menys que ahir, i es mantenen 5 malalts a l'UCI, tots ells amb ventilació mecànica.

La detecció de positius als centres educatius ha provocat que torni a haver classes en vigilància activa amb dues aules amb part dels escolars confinats. El nombre de grups en vigilància passiva baixa de nou en una desena de classes, com ahir, i se situa en 29, segons detalla el Govern en l'actualització sanitària d'aquesta tarda.

Dotze nous vacunats

El sanitaris del punt de vacunació de l'hospital van administrar ahir 61 vaccins entre els quals hi havia una dotzena corresponents a primeres inoculacions. Del total de 154.622 vacunes contra la covid posades al Principat hi ha 39.631 persones que han rebut tres punxades, una més que ahir amb dosi de reforç, i 57.128 majors de 16 anys amb la pauta de dues injeccions, 48 per sobre del balanç de dimecres.

tracking