Seguretat

Controls de policia per evitar la conducció de forma temerària

El cos posa en marxa una campanya des de dilluns vinent fins al 27 de febrer

Control Policia policial controls vehíclesFernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La policia inicia dilluns 14 de febrer una campanya temàtica de dues setmanes per evitar "comportaments imprudents al volant" i reduir els accidents de trànsit, segons ha anunciat aquest matí. Els agents controlaran la conducció de forma temerària que puguin posar en risc a la resta d'usuaris de la via, circular amb competència de velocitat per les vies públiques, els avançaments indeguts, no respectar els semàfors o no parar als pas de vianants, entre d'altres articles fixats al Codi de Circulació.

El cos de seguretat detalla que es perseguirà específicament la circulació amb excès de velocitat per no adequar-la a l'estat de la calçada o per no respectar els límits fixats en els radars i també els avançaments. Els agents controlaran que no se'n facin per la dreta en supòsits no permesos, en canvis de rasant, revolts o llocs sense visibilitat i envaint el sentit contrari, trepitjant una línia continua, en encreuaments o a prop de pasos de vianants.

La campanya es prorrogarà des de dilluns vinent a les 7 del matí fins al 27 de febrer a les 19 hores. La policia precisa que la vigilància per detectar aquests comportaments imprudents es farà amb controls en interseccions, en semàfors, punts de línies continues o passos de vianants i avisa que "s'intensificaran els controls de radar per excessos de velocitat mitjançant el radar mòbil Trucam en horari diürn i depenent de la climatologia i del vehicle radar".

La policia fa un control a la carretera en direcció la Massana.

tracking