SOLIDARITAT

La Fundació Meritxell rep 2.780 euros del projecte Art Cru Andorra

El xec lliurat aquest matí a la presidenta de la fundació correspon a les vendes de les caixes il·lustrades per a persones ateses a l'entitat

Els membres de les entitats en l'acte de lliurament

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La tercera edició del projecte solidari Art Cru Andorra, protagonitzat per Pyrénées Andorra i el Museu Carmen Thyssen Andorra en col·laboració amb Mel i Torrons Alemany i la Fundació Privada Nostra Senyora de Meritxell ha permès recaptar aquest any 2.780 euros, segons informen en un comunicat. El xec lliurat aquest matí a la presidenta de la fundació correspon a les vendes de les caixes il·lustrades per a persones ateses a l'entitat, que es podien trobar a la venda a Pyrénées i al Thyssen des del 3 de desembre i durant tot el període de festes. Enguany es va decidir fer coincidir l'inici de la comercialització de les capses amb la commemoració del Dia Internacional de les Persones amb Discapacitat que va ser el 3 de desembre. Així, el preu de venda era de 25 euros, dels quals 5 euros estaven destinats a la fundació i se n'han venut un total de 556.

L'acte de lliurament celebrat aquest matí ha servit per agrair de nou la implicació de les persones ateses a la fundació en proposar les il·lustracions per a la tapa de les caixes, en la que enguany hi han participat unes 52 persones ateses als serveis diürns de l'entitat. També s'ha felicitat els guanyador, Albert Canut i Sergi Perez.

tracking