Societat

Vall Banc reparteix 19.980 euros a sis associacions del país

Cada organització rebrà un xec de 2.996,61 euros

Vall Banc amb les associacionsVall Banc

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Vall BancReturn&Conscienceha repartit 19.979 euros a sis organitzacions andorranes. Aquestes són l'Associació Andorrana Contra el Càncer (ASSANDCA), l'Associació de Trasplantats i Donants d'Andorra (ATIDA), l'Associació de Persones amb Diversitat Funcional (MIDA), l'Associació de Diabètics d'Andorra (ADBA) i l'Associació de Discapacitats Visuals i Auditius d'Andorra (ADVAA) i la Creu Roja Andorrana, que rebran cada una un xec de 2.996,61 euros.

El director de Negoci de Vall Banc, SergiMartínha afirmat que "l'esforç de l'entitat fet en els darrers anys en el compromís de seguir els principis delPRI, elPrinciplesforResponsibleInvestmen, donant resposta als inversos que cada vegada demanen aquestes inversions responsables i afavorint, amb una part el teixit associatiu del país per dur projectes de millora per la nostra societat".

Pel que fa a les associacions, agraeixen la donació per les seves campanyes.ASSANDCAprepararà un projecte audiovisual per fer divulgació sobre el càncer infantil, AMIDA crearà un programa per sensibilitzar població sobre l'accessibilitatper a les persones que tenen alguna discapacitat,ATIDAcrearà un monument als donants, pel que fa aABDAcontinuarà el projecte de Dolços Guardians, iAVDAAdonarà més visibilitat a les persones amb discapacitats visuals i auditives". La Creu Roja per la seva part farà servir la donació per ajudar als seus centres de dia.

tracking