Riba i Beaune acorden prioritzar el debat polític entre Andorra i la UE

La trobada s'ha desenvolupat en els marcs de França durant els sis mesos de presidència francesa del Consell de la UE

Landry Riba i Clément Beaune avuiJ. Sarago/MEAE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El secretari d'Estar d'Afers Europeus,LandryRiba, s'ha reunit avui al matí amb el seu homòleg francès,ClémentBeaune, en el marc dels treballs que França fa durant els sis mesos de la seva presidència al consell de la Unió Europea, segons informa Govern en un comunicat.

Durant la reunió, Riba i Beaune han concordat que s'han de continuar les negociacions sobre les qüestions tècniques entre Andorra i la UE, i s'ha de prioritzar el debat polític sobre els dossiers sensibles per Andorra.Beáunnea més, ha afirmat que durant la presidència de França es redactaran les conclusions dels Consells Generals del Consell de la UE, que inclou aspectes sobre el Principat, a més de Mònaco i San Marino.

Per la seva part Riba ha agraït la voluntat de França de tirar endavant la negociació, sobretot pel que fa a la negociació dels temes més sensibles pel país. Ha afirmat que "són qüestions que hem treballat molt internament, l'anàlisi de les quals ha estat àmpliament debatuda i compartia amb els actors polítics, econòmics i socials, i que volem dur a la taula de negociació per poder avançar en el projecte d'Acord d'associació".

tracking