Els casos actius segueixen a la baixa i es queden en 1.320

La pressió sanitària també disminueix amb una persona menys ingressada a l'hospital

Els casos actius es mantenen en 150

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

L'evolució de la pandèmiacontinua mantenint-se a la baixa des de fa setmanes. El ministre de Salut, Joan MartínezBenazetja parlava ahir durant la roda de premsa d'actualització epidemiològica d'una "situació sanitària esperançadora" tot i que apuntava que "la pandèmia no ha acabat". Salut ha informat que s'han diagnosticat 94 nous contagis en les últimes hores i que els casos actius es redueixen fins a 1.320, uns 140 per sota de la xifra de dilluns. El total de positius suma 36.902 dels quals hi ha 35.435 recuperats amb les 234 altes que s'han donat en les últimes hores.

La pressió sanitària també disminueix amb una persona menys ingressada a l'hospital Nostra Senyora de Meritxell, el que deixa 12 hospitalitzats a planta i quatre a l'UCI, tres dels quals amb necessitat de ventilació mecànica.

La millora dels indicadors de la pandèmia es nota també en l'actualització de la incidència als centres educatius per la baixada d'aules sotmeses a mesures per la covid.Actualment,hi ha 49 aules en vigilància passiva i una en vigilància activa parcial. Pel que fa a la vacunació, ja s'han administrat 154.470 vacunes. De les quals 57.851 corresponen a primeres dosis, 57.078 segones i 39.541 terceres.

tracking