Detingut per portar una navalla i desobeir a la policia

L'home no es va voler sotmetre a la prova d'alcoholèmia

Seu central de la policia.ARXIU

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

La policia va detenir el passat dijous 3 de febrer un home no resident de 22 anys a les dues de la matinada per no voler sotmetre's a la prova d'alcoholèmia i, a més, com presumpte autor dels delictes contra la seguretat col·lectiva per portar una navalla d'una mida de la fulla superior a la permesa i contra la funció pública per resistència i desobediència als agents de l'autoritat.

El cos va arrestar també un home no resident de 44 anys per trencar una porta d'entrada d'un hotel amb un valor més alt de 1.000 euros. Els fets van tenir lloc el passat diumenge dia 6 de febrer a les 02:35 hores a Arinsal, la Massana quan acausa del seu estat embriac, els agents van voler identificar-lo i va tenir una actitud arrogant i insultant contra ells. L'home va ser detingut com a presumpte autor de delicte de danys contra el patrimoni i per injúries als agents de la policia.

Per altra banda, la nit abans a les 03.15 hores un home de 28 anys va ser detingut també a Arinsal per una baralla a la sortida d'un local nocturn. La policia en presentar-se als llocs dels fets va identificar a la víctima i l'autor va ser arrestat poc després com a presumpte d'autor d'un delicte contra la integritat física i moral.

Delictes contra la seguretat del tràfic jurídic

El cos de seguretat va arrestar un home no resident de21anys a la frontera espanyolaquan accedia a peu al Principat per haver-se identificat anteriorment amb una altra identitat. Els agents el van reconèixer en els arxius informàtics, i van detenir a l'individu com apresumpteautor d'un delicte contra la seguretat en el tràficjurídic el passat 1 de febre a les 7:35 hores.

Per altra banda, el passat divendres dia 4 de febrer un home no resident de31anys va ser detingut perquè tenia una ordre de recerca judicial, ja que erapresumptamentinculpat per un delicte de creació i ús de document no acreditat. La policia el va detenir com a presumpte autor d'un delicte contra el tràfic jurídic.

tracking