Cultura

"La cultura no s'atura" organitza vint propostes per febrer

Hi han propostes de totes les arts

Cartell "La Cultura no s'atura"

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El programa "La cultura no s'atura" ofereix vint noves activitats durant el mes de febrer, en forma de diferents propostes a totes les parròquies, segons informa el govern en un comunicat. En les arts escèniques destaca l'obra "Ximpancé", una obra que parla d'un home trans de42anys embarassat, que es presentarà dissabte dia 12 a Encamp. També es produirà l'obra "La petita llar", elmicroteatreque explica el dilema dels joves entre quedar-se a viure i estudiar al país o marxar fora, que es podrà veure el dissabte 19 de febrer a Andorra la Vella.

Les arts plàstiques també estan presents en el programa, de fet durant tot el món es podrà observar en diferents carrers de les parròquies la galeria fotogràfica de l'artista Miquel Mercè. A més, a la Sala d'Exposicions de l'Oficina de Turisme del Pas de la casa es podràobservarfins al3 de març l'exposició "Epifanies i falsos deus", d'AliciaLuño.

Per una altra banda, a partir de la lectura del clàssic anglès "SenyorChips", JanArimay,VirginiaLarrazi Marta Manzanares diran la seva opinió sobre els canvis que actualment afronten els professors.

Respecte a la música, al mes de febrer el programa "La cultura no s'atura" ha organitzat sis concerts, des de jazz de Pic Negre, fins al rock deFourFlags, passant pel blues deSchuffleExpres, les guitarres de TrioDesconocidoi el concert "Elles", on diferents artistes protagonitzaran una conversa entre música i literatura.

tracking