Educació

Govern destina 648.472 euros en la reforma de l'escola Ciutat de Valls

La remodelació de l'antic edifici educatiu és per acollir l'increment d'alumnes que es preveu a la segona ensenyança del sistema francès

Ester Vilarrubla entrega les claus de l'edifici del Roc a Denis DekerleSFGA/JAViladot

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L'executiu ha adjudicat la segona fase dels treballs de l'antiga escola espanyola de Ciutat de Valls percedir-loa l'extensiódelLycéeComte de Foix, a l'empresa Coansa per un import de 648.472,98 euros amb un termini d'execució de cinc mesos, segons ha informat el ministre de Finances i Portaveu Eric Jover durant la roda de premsa d'aquest dimecres. Aquesta remodelació integral ve després de la primera fase de la reforma que ja es va dur a terme a l'edifici del Roc i es preveu que estigui disponible pel proper curs escolar 2022-23.

L'objectiués adequar l'antic edifici educatiu per donar resposta a l'incrementd'alumnesque es preveu a la segona ensenyança del sistemafrancès. En aquest sentit, la reforma prevista engloba una millora de l'electricitat, el tancament d'exteriors -finestres-, un canvi de paviment i uncanvi de les distribucions interiors dels edificis del centre.

tracking