SOLIDARITAT

Mans Unides impulsa una campanya contra la fam al món

L'entitat andorrana té intenció de recaptar 140.809 euros per finançar vuit projectes de desenvolupament

Campanya contra la fam

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Mans Unides inicia una campanya anual Contra la Fam al Món que té intenció de recaptar 140.809 euros per finançar diferents projectes de desenvolupament, segons recull en el resum dels objectius de la corresponent campanya que es pretén portar a terme al llarg del 2022. L'entitat andorrana informa en un comunicat que enguany només es realitzarà un acte de campanya a causa de la situació sanitària que no permet fer actes més concorreguts com la vetllada de dejuni, l'aplec d'esbarts i el concert de corals.

El projecte anual es divideix en vuit propòsits, el primer que pretén alleujar la problemàtica de manca d'infraestructures educatives adequades del municipi rural deBignonaaSindian, Senegal construint i dotant d'equipament quatre noves classes per fomentar l'accés a l'educació a un mínim de 140 estudiants. En aquest cas, l'aportació del Govern d'Andorra és de 39.927 euros i la de Mans Unides de 16.748 euros. L'organització també vol enfortir l'educació preescolar i primària a la colònia marginal 14 deMarzode Tegucigalpa, d'Hondurasamb una aportació de 25.000 euros.

Mans Unides també té l'objectiu de tirar endavant la segona fase de renovació de l'orfenat d'Akonolingaa Camerun amb una aportació de 18.290 euros.A elSenegal, concretament aMampatimes vol dur a terme la construcció d'un edifici que acollirà l'administració, secretaria, cantina escolar i magatzem de l'escola Anna Maria Jou per un import de 13.000 euros. Al Camerun es vol incentivar un projecte per afavorir la inserció social dels joves amb una formació en fusteria per un import de 6.250 euros. AReo-Burkina Faso, Mans Unides vol tirar endavant el funcionament d'un hort per 4.674 euros.

L'organització també planteja dos projectes més en la línia de treball d'enguany. Un altre a Kankan-Guinea-Conakry on els joves de l'escolaDonBosco construiran ells mateixos 20 armaris metàl·lics per 4.420 euros. L'últim, pel qual es destinarà un import de 12.500 euros és la contribució al projecte de Mans Unides Diocesana d'Urgell amb l'objectiu d'empoderar i educació més de 600 joves amb diversos tallers.

L'entitat farà l'acte de presentació de la campanya el 24 de febrer amb un cinefòrum als cinemes Illa Carlemany per debatre sobre el film "Adú" en companyia de Noemí Rodríguez.

tracking