Encamp

Joan-Enric Vives visita el ministeri de Cultura

El Copríncep ha recorregut les instal·lacions del l'hotel Rosaleda acompanyat per les autoritats andorranes

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Copríncep episcopal i arquebisbe d'Urgell, Joan Enric-Vives ha visitat avui la seu del ministeri de Cultura d'Andorra ubicadaal'antic hotel Rosaleda d'Encamp, segons informa el seu gabinet de comunicació. Vives ha estat rebut pel cap de Govern, Xavier Espot, la ministra de Cultura, SílviaRivai la cònsol major d'Encamp, Laura Mas. El Copríncep anava acompanyat del seu representant personal, elmossènJosep M. Mauri i de la secretària general dels Serveis del Copríncep, ConcepcióGarcía, i el cap de Gabinet David Codina.

La visita oficial s'ha iniciat amb les explicacions de la directora del departament de Patrimoni Cultural, Isabel de laParteque els hacontatla tasca que el seu departament està duent a terme. Després han visitat les instal·lacions del mateix departament, a la segona planta de l'edifici, on les autoritats han estat rebudes per la directora del departament, Montserrat Planelles, que els ha guiat en les explicacions.També han fet una visita al departament de Política Lingüística on han estat rebuts pel seu director Joan Sans.

Al despatx de la ministra de Cultura i Esports, ha tingut lloc el lliurament d'obsequis al Copríncep en record de la seva visita a la seu del ministeri. El Copríncep ha conegut la seu de la Biblioteca Nacional a la planta baixa i les aules del Centre d'autoaprenentatge de català d'Encamp en jornada lectiva.La jornada s'ha tancat amb la visita al taller de restauració del ministeri, on el Copríncep també ha saludat els treballadors i contemplat el treball concret de restauracions, segons informa el Bisbat.

tracking