Detingut un temporer per gravar un control policial i atacar els agents

La policia estava realitzant una inspecció a un establiment d'oci de Ransol

Una patrulla de la policia.Fernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Una patrulla de policia es trobava divendres a la nit a Ransol, a Canillo efectuant un control a dues persones per un presumpte delicte contra la salut pública a l'exterior d'un local d'oci on hi havia una forta afluència de gent. Al lloc, un temporer de 29 anys va començar a gravar el control amb el seu mòbil, molt pròxim als fets, segons informa el cos de seguretat al balanç setmanal de detencions.

Els agents, per preservar l'anonimat de les persones controlades, el van convidar a allunyar-se en diferents ocasions uns metres de la zona per salvaguardar la seguretat del control policial. L'home resident temporal, va fer cas omís a les ordres donades i incitava a la gent que hi havia al voltant, que la tasca realitzadapels funcionaris policials no era la correcta. En un moment donat, va empentar a un dels agents, motiu pel qual va ser immobilitzat perquè desistís en la seva actitud, posant una forta resistència. Més tard, en dependències policials, l’interessat va mostrar una actitud desafiant i poc col·laboradora, fins el punt d’injuriar greument als funcionaris policials.El jove va ser detingut com apresumpte autor dels delictes contra l’honor i contra la funció pública.

La detenció d'aquest temporer va ser a conseqüència d'un control que els agents realitzaven a l'establiment d'oci on van arrestaruna dona resident temporal i un home no resident i de 27 i 29 anys respectivament, per possessió de 0’9 grams de cocaïna.

tracking