VIOLÈNCIA DOMÈSTICA

Arrestats dos homes per agredir les respectives parelles

Un home va ser detingut per falsificar documentació de treball al Servei d'Immigració

Seu central de la policia.ARXIU

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El cos policial va arrestar dos homes per agredir les seves respectives parelles. La primera detenció, d'un home resident de 29 anys, va tenir lloc dimecres a les 16.10 hores a Escaldes-Engordanyper violència psíquica i física envers la seva parella.

A Encamp, un home resident de 30 anys va ser arrestatcom a presumpte autor d’un delicte contra la integritat física i moral en l’àmbit domèstic després d'arribaral seu domicili en un important grau d’alcoholèmia i per motius banals agredir a la seva parella.

Detingut per falsificar documentació de treball

Un home no resident de 23 anys va ser arrestat dimecres a les 08.30 hores a Escaldes-Engordany com apresumpte autor d'un delicte contra el tràfic jurídic. En data 13 del corrent, el Servei d'Immigració va rebre una sol·licitud per a l'obtenció d'una autorització de residència i treball per part de l’interessat. Un cop verificada la documentació annexada, es detecta que un document relatiu a la seva activitat laboral al seu país d'origen és fals, motiu pel qual es procedeix a la seva detenció.

El cos de policia, segons recullen en el balanç setmanal, van procedir a la detenció de 19 persones durant la setmana passada, del 24 al 30 de gener. En concret, dues perpresumptes delictes contra la salut pública, onze contra la seguretat del trànsit i sis per altres delictes.

tracking