BALANÇ POLICIAL

Un home li estripa la camisa al responsable d'un establiment d'on l'havien fet fora

El cos policial va acudir perquè dos homes en un fort estat embriac estaven causant aldarulls

Dos agents de la policia.Fernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La policia va detenir un home resident de 42 anys com a presumpteautor dels delictes contra l’honor i contra la funció pública. Els fets van tenir lloc a Andorra la Vella quan els agents van ser requerits, ja que dos homes en un fort estat embriac estaven causant aldarulls en un establiment de restauració. Degut al seuestat se'ls hi va denegar l’entrada a l’establiment. Acte seguit, aquests van tenir una actitud agressiva i desafiadora amb el responsable de l’establiment i, un d’ells el va agafar per la camisa i el va sacsejar fins estripar-li la peça de roba.

Quan els components policials van arribar, aquesta mateixa persona continuava amb actitud desafiadora, el qual en aquell moment es trobava fumant una cigarreta i llençava en diferents moments el fum de la mateixa a la cara d’un funcionari policial. A més, no guardava la distància de seguretat adequada, per la qual cosa se li va fer la reflexió en diferents ocasions del que li podia comportar aquesta manera de fer, però lluny de deposar, va donar dues fortes manotades en un dels braços d’un agent policial, així com l’injuria.

A la mateixa capital, els agents van arrestar divendres a les 15.55 hores un home residentde 25 anys, com a presumpte autor d’un delicte contra l’Administració de Justícia per crebantar una ordenança penal de suspensió de permís de conduir.

tracking