Delegació institucional i empresarial a l'Expo de Dubai

La mostra internacional celebra divendres el dia d'Andorra

Delegació empresarial desplaçada a DubaiCambra

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Una delegació institucional i una altra empresarial s'han desplaçat a Dubai per participar en la celebració divendres del dia d'Andorra a la mostra internacional. El ministre Portaveu, Eric Jover, ha explicat que el cap de Govern, Xavier Espot, encapçala la representació institucional acompanyat de la ministra d'Exteriors, Maria Ubach, el titular de Turisme i Telecomunicacions, Jordi Torres, i el secrecretari d'Estat Cèsar Marquina. I ha destacat que l'estada a Dubai servirà per reforçar les relacions amb altres països, amb visites amb diferents pavellons com els de França, Espanya i Portugal, i la celebració de reunions que han de servir per presentar l'oferta del Principat en l'àmbit turístic.

La delegació empresarial està formada per quaranta persones amb el president de la Cambra al capdavant i la visita a Dubai servirà per fer relacions comercials i econòmiques, per explicar les oportunitats de negoci al país i les opcions de fer intercanvis empresarials.

El DiaNacional d’Andorra començarà amb la recepció de les autoritats d’Emirats Àrabs Units a la delegació andorrana i s’hissarà la bandera d’Andorra i s’escoltarà l’himne del país. Espot i un representant del gabinet ministerial emiratià farandesprés un breu discurs, segons ha exposat el Govern, i després hi haurà una actuació delscinc esbarts del país, que també s’han desplaçat a Dubai, per representar una adaptació de l’obra Terra. Després les dues delegacions visitaran conjuntament els pavellons d'Andorra i dels Emirats Àrabs Units "i s'han previst diverses reunions bilaterals d'alt nivell", assenyala l'executiu.

tracking