Els anti 'pass sanitari' impulsen dues demandes contra Benazet

El moviment promou aquesta iniciativa arran de les declaracions del ministre de Salut

ANTIVACUNES ANTI PASSAPORT SANITARI DAVANT DE GOVERN

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

La plataformaantipassaportcovid-19, conegudacom aAndorra Actua ha posat en disposició un formulari per començar a cursar dues demandes col·lectives, segons han informat des del grup. Una de les querelles és per incitació a l'odi, discriminació i criminalització dels no inoculats i l'altra per indemnització pels efectes secundaris de les inoculacions experimentals.

El moviment antivacunes ja va anunciar el passat novembre que estaven avançant en la decisió de plantejaraccions judicials amb el convenciment que les mesures governamentals vulneren drets fonamentals. La més avançada era la demanda col·lectiva contra el ministre de Salut, Joan Martínez Benazet, per les declaracions que va fer després de la primera concentració de la protesta, capitanejada per la consellera no adscrita Carine Montaner. Llavors el titular de Salut va afirmar que “no hi ha cap dubte que els moviments antivacunes maten i ensorren economies”, apel·lant a la consciència de la parlamentària perquè reconsiderés la seva posició.

En aquest sentit i després del fracàs de la novena i última concentració que va comptar amb un total de 15 persones, aquest cop, el moviment ciutadà que diu representar a més de 1300 ciutadans, promou aquestainiciativaarran de "les darreres i reiterades declaracions despectives del ministre de Salut".

tracking