Solidaritat

L'Escola Andorrana celebra una campanya de donació de sang del 2 al 4 de febrer

La iniciativa està dins d'un projecte sobre la sang que fan els alumnes que implica diverses assignatures

Presentació de la Campanya de Donació de SangSFGA/CEsteve

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els alumnes de primer curs de segona ensenyança del sistema educatiu andorrà impulsen una campanya de donació de sang els dies 2,3 i 4 de febrer del 2022 al Prat de Roure, segons informa Govern en un comunicat. La iniciativa està dins d'un projecte sobre la sang i el sistema circulatori que fan els alumnes, que implica lesassignaturesde Visual i Plàstica, Ciències Físiques i de la Natura i Llengua Catalana.

La campanya, que enguany celebra la quarta edició, ha estat presentada avui per la directora general de l'EscolaAndoranaiFormacióAndorrana Maria Teresa Casals, el secretari general de la Creu Roja Andorrana Joan Saurí, i tres alumnes dels centres. Casals ha afirmat que "els alumnes estan moltmotivats,ielsobjectiusde l'EscolaAndorranasón que l'alumnat pugui dur els continguts a lapràcticai fercomprendreal joventquedonar sang és important".

Les tasques que han d'assumir els alumnes seran donar la benvinguda i fer de guies als donants, repartir tríptics, animar els ciutadans a donar sang, recollir dades estadístiques o fer fotografies.

Respecte a la pandèmia, s'han habilitat protocols per adaptar-se a la situació sanitària actual, per això es dividirà l'activitat en tres dies diferents i els donants hauran de demanarcita awww.donarsang.gencat.cat

tracking