COMERÇ

La millora del servei, principal repte del nou Pla Estratègic de Comerç

El sector treballarà accions concretes a partir de tres comissions de treball relacionades amb la competitivitat, la innovació i l'experiència.

La directora del Pla Estratègic, Maria Segarra.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La millora del servei als establiments comercials del Principat és en aquests moments un dels reptes més importants que ha d'afrontar els sector per a millorar la seva competitivitat. Així s'ha anunciat avui en el marc de la presentació del nou Pla Estratègic de Comerç que ha tingut lloc al Centre de Congressos d'Andorra la Vella. "Tenim algunes febleses. Ens falten algunes marques concretes -que no necessàriament han de ser de luxe-, hem de millorar l'accessibilitat, la circulació dins del país, i també la qualitat del servei" apuntava el ministre de Presidència, Economia i Empresa Jordi Gallardo. "Aquesta última potser és la part que ens acaba de faltar per tenir el cercle complet. Tenim producte, tenim bones empreses al país capdavanteres que no tenen res a envejar però ens toca fer un esforç en quant a millorar el servei amb l'atenció al públic" afegia. En aquest sentit, Gallardo ha destacat que el Principat ha passat de "ser una destinació essencialment per comprar a una destinació que ofereix una gran experiència als turistes i, a dins d'aquesta experiència, hi trobem el comerç".

La directora del Pla Estratègic, Maria Segarra, ha explicat que durant els darrers mesos s'ha fet un intens treball de diagnosi per a identificar les principas febleses i punts forts del sector on s'ha pres com a punt de referència l'antic Pla Estratègic de Turisme de Compres del 2015 i opinions de diversos comerciants amb l'objectiu d'aportar noves propostes. En aquest sentit, ha avançat que es crearan tres comissions de treball relacionades amb la competitivitat, la innovació i l'experiència amb l'objectiu de treballar accions concretes per a contribuir en la millora de la competitivitat del comerç del país. Per altra banda, ha anunciat que el 2 de febrer tindrà lloc la primera reunió per a començar a concretar els primers passos i on participaran diversos actors del sector.

tracking