Successos

Detingut un fugitiu amb vuit ordres de recerca a la Farga de Moles

L'home va ser arrestat per la Policia Nacional juntament amb cinc persones més

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Policia Nacional va detenir un home a la fronterahispanoandorranade la Farga de Moles el qual tenia 46 detencions, totes relacionades amb fets delictius contra el patrimoni, entre els qualshiconstaven varis de robatori amb força i vuit ordres d'ingrés a presó pendents de diversos jutjats, segons informen des del cos en un comunicat. L'arrest es va produir fa unes setmanes quan els agents espanyols van arrestar cinc persones a la Seu d'Urgell, un d'ells l'home en qüestió.

A causa de la llarga trajectòria delictiva, el detingut va complir una condemna de nou anys a presó a diferents centres penitenciaris del territori espanyol. Després del seu arrest per part de la Policia Nacional, el jutjat de guàrdia va decretar el seu ingrés de manera immediata on compliria les condemnes que li queden pendents.

Per altra banda, gràcies a l'operatiu policial de controls dinàmics temporals, aleatoris iselectius, els agents van procedir a la detenció de tres persones més per reclamacions judicials vigents: una dona reclamada per un jutjat de Sevilla per un delicte de lesions, un ciutadà portuguès reclamat per un Jutjat de les Palmes de Gran Canària per un delicte contra la Seguretat Viària, un home espanyol al qual li constava una reclamació per un jutjat d'Oriola (Alacant) per un conduir sense permís. Així mateix, també es va identificar a un ciutadà espanyol quan pretenia sortir d'Espanya, acompanyat d'una dona i de dos nens petits, després de ser identificat va resultar que li constava en vigor una ordre d'allunyament de la seva parella ordenat per la Secció 20 de l'Audiència Provincial de Barcelona, qui va ser detingut per un delicte trencament de Condemna, després d'instruir diligències va ser posat a la disposició del Jutjat de Guàrdia de la Seu d'Urgell va ordenar la posada en llibertat.

tracking