Mobilitat

Equipaments per passar el Port d'Envalira

L'accés a França està restringit per a camions de més de 19 tones

Estat de la carretera a EnvaliraMobilitat

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Les nevades de les últimes hores afecten la circulació a la General 2 per passar el Port d'Envalira on Mobilitat manté activada la fase groga que obliga a portar equipaments per la presència de neu a la calçada. Fins al migdia la fase groga començava a Canillo per aquesta vall i al Serrat per la General 3.Les restriccions s'estenen a l'accés a França ja que és necessari circular amb equipaments per l'RN-22 i està prohibit el pas als camions de més de 19 tones, segons informa Mobilitat.

Les estacions han tornat a obrir avui amb normalitat després que les condicions de vent i neu obliguessin a tenir tancades les pistes d'Arinsal i Arcalís. L'accés al domini ordinenc es va tallar durant la tarda perquè també es va incrementar el risc d'allaus que va arribar a 4 a moltes zones del Principat.

Meteorologia recorda avui que l'acumulació de neu i la inestabilitat provocada per les ventades d'ahir fa necessari mantenir la prudència en les sortides a la muntanya. Les properes jornades predominarà el sol i les temperatures fresques, segons anuncia el servei de meteorologia aquest matí.

tracking