Els casos actius augmenten a 5.342 amb 559 contagis nous

Salut ha confinat una classe i hi ha 9 aules amb alumnes en aïllament

Proves TMA i TRA

Proves TMA i TRAFernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

La variant òmicron continua trencant el màxim d'afectats per la covid i fixa un nou rècord de 5.342 casos actius, que representen 215 més que ahir, segons ha informat el Govern aquesta tarda. El nombre d'afectats s'incrementa per la detecció de 559 positius nous des d'ahir que deixa 28.542 contagis des de l'inici de la pandèmia. Salut ha registrat 344 altes que deixen un total de 23.059 recuperats del virus.

La pressió hospitalària baixa avui a 26 pacients, quatre menys que ahir, més la resident d'El Cedre que està ingressada a la planta covid del geriàtric de Santa Coloma. La millora més important es produeix a l'UCI que té 12 infectats, dos menys que ahir, i el nombre de pacients amb ventilació mecànica baixa d'11 a 8.

Els cribratges que es van iniciar ahir amb el retorn a les aules després de les vacances han comportat les primeres mesures de control pels positius detectats entre els alumnes. Salut manté una desena de classes en vigilància activa amb una aula tancada i 9 amb part dels escolars confinats a casa.

L'administració de terceres dosis continua pujant de manera notable amb 1.519 vaccins posats ahir de la punxada de reforç del total de 1.605 que es van inocular al llarg de dilluns a la plaça de braus. Govern registra 142.311 vacunes posades des del gener del 2021.

tracking