Art

L'exposició Talents tanca amb un 54% de visitants del país

La mostra ha rebut 10.129 usuaris

Roda de premsa de balanç de Talents aquest matíEmma Coll

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L'exposició Talents amb denominació d'origen. De Rigalt a Puigdengolas del Museu Carmen Thyssen ha atret 10.129 visitants, una xifra "important si la posem en el context que requereix", tal com ha afirmat el gerent de la Fundació Museand, Josep Farràs. Del total de visites, 5.470 han estat de persones del país, el que suposa un 54 per cent. En aquest sentit, Farràs ha agraït que el públic d'Andorra "es faci seu el museu i les activitats i exposicions que hi fem" i ha indicat que les dades apunten "que estem ben encaminats en els objectius que ens hem marcat". Per la seva banda, el comissari arístic i conservador general del museu, Guillermo Cervera, ha celebrat que "un projecte cultural generi més de la meitat de la participació de públic del país és un èxit absolut”.

Farràs ha comparat les xifres de juliol a desembre de 2021 amb les de l'any anterior, tot indicant que tots dos períodes van compartir escenaris similars. Així, els visitants del període de 2021 han superat els de 2020, fet que ha valorat molt satisfactòriament.

Per la seva banda, Joan Ramon Mas, director de comunicació corporativa, màrqueting i nous canals de Crèdit Andorrà ha titllat l'exposició de "petit moment històric", ja que ha estat la primera vegada que el banc ha cedit més d'una vintena de quadres per ser exposats en un museu. Així mateix, ha destacat les més de 42 activitats que s'ha programat al llarg de l'any, fet que al seu entendre, "ha influït segur en les bones xifres i l'arrelament d'aquesta institució al país”.

Patrocini de Crèdit andorrà

Crèdit Andorrà i el museu Carmen Thyssen han signat un nou conveni de col·laboració en què l'entitat bancària esdevindrà patrocinador del museu, a qui farà una aportació econòmica.

tracking