Els bombers sufoquen un petit incendi a Incles

El foc ha afectat un fals sostre d'un restaurant que no estava obert al públic

Intervenció dels bombers avui a InclesMobilitat

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Els bombers han sufocat a primera hora de la tarda un incendi que s'ha produït en un restaurant d'Incles i que ha causat "danys de poca consideració en un fals sostre", segons ha informat el cap de guàrdia. El cos d'extinció ha estat requerit a les 13.30 hores perquè hi havia flames en el tub d'evacuació de fums de la xemeneia de l'establiment i en arribar al restaurant han constatat que "s'estava covant un incendi en un sostre, un fals sostre per on passava el tub", ha indicat el responsable de guàrdia dels bombers.

Dues dotacions de Canillo, una del Pas de la Casa i una de la caserna d'Andorra la Vella amb un total de vuit efectius han treballat en l'extinció del foc durant una hora. La intervenció no ha requerit evacuar cap persona perquè el restaurant estava tancat al moment de l'incendi i els propietaris estaven fent servir la llar de foc.

Esllavissada a la Massana

Els agents de bombers també han intervingut avui en la retirada de material per una esllavissada a una carretera secundària a la Massana, al davant de la zona del Prat del Colat, a la carretera de Comes de Banyàs. El cap de guàrdia ha explicat que han col·laborat amb els efectius del COEX en la retirada d'uns 6 metres cúbics de material que ha caigut a la calçada per la humitat i les pluges dels últims dies.

tracking