Cultura

"La cultura no s'atura" ofereix per primer cop una activitat literària

Es podran visitar els escenaris reals de la història "Morts, qui us ha mort?" d'Iñaki Rubio

Cinc curtmetratges per donar el tret de sortida a "La cultura no s'atura"

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La cultura no s'aturareprénaquest gener el seu calendari cultural. En un comunicat, el govern informa que per primer cop dins del programa, s'ofereix una activitat literària on es podran visitar els escenaris reals de la història d'Iñaki Rubio "Morts, qui us ha mort?", a més d'un debat amb el nom "A Andorra també matem", que parlarà de novel·la negra.

En el marc de la música hi ha quatre cites de diferents estils, des de rock ambKomanemfins a la música del Renaixement de DavidSanz, passant per blues clàssic i descobrint el saxofon i piano. A més, per primer cop dins del programa, s'ofereix una activitat literària on es podran visitar els escenaris reals de la història d'Iñaki Rubio, a més d'un debat amb el nom "A Andorra també matem", que parlarà de novel·la negra.

Respecte a l'audiovisual es visualitzarà l'homenatge a RosaMariSorribes, on es posarà en relleu la seva carrera cinematogràfica. A més es durà a terme una activitat interactiva per a tota la família, anomenada "Sents Neu". La dansa també té un paper important en "La Cultura no s'atura", ja que Líquid Dansa oferirà un espectacle on es reflexionarà amb el llenguatge escènic sobre la por i desig. Per últim el programa també ofereix arts plàstiques, L'escultorÁngelCalventeobrirà les portes del seu taller per a qui vulgui conèixer la seva obra de primera mà.

tracking