el polític liberal ha interposat una querella al tribunal de corts

Montaner creu que Costa vol apartar-la de la política

La consellera demanarà els imports dels contractes d'Inlingua

Carine Montaner, en el vídeo.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La consellera general no adscrita Carine Montaner va assegurar ahir que té “la consciència tranquil·la” i que l'acció judicial que el grup parlamentari liberal ha engegat en contra seva, acusant-la dels delictes de difamació, calúmnia, revelació de secrets i violació de secrets en l’àmbit laboral, és “un intent d'apartar-me de la política, res més. Entenc que molesto”.

Aquestes manifestacions es van produir ahir després que divendres es fes públic l'anunci de la querella que el president del grup Parlamentari Liberal, Ferran Costa, li va interposar arran d’unes declaracions de Montaner a RNA en què va insinuar que les empreses del polític liberal rebien un tracte de favor. Concretament va comentar que se li esteven “donant caramel·lets a les seves empreses”.

Com a resposta, Montaner va assegurar que demanarà dilluns vinent via l'article 5 i pregunta parlamentària "els imports de tots els contractes d’Inlingua a nivell de l’administració pública des del principi de la legislatura". A més, a través d’un vídeo va relatar que fa dos anys va rebre per error el dossier de comptabilitat del grup parlamentari de liberals i es va adonar que la redacció del reglament del consell general era massa “imprecisa, cosa que permetia atorgar-se salaris suplementaris”. Montaner va indicar que va alertar de la situació i que, des d’aleshores, Costa va “renunciar al suplement del salari que s’havia atorgat”.

tracking