NACIONAL

Arinsal romandrà tancat demà per les fortes nevades

La predicció meteorològica no ha impedit l'obertura dels dominis aquest diumenge encara que recomanaven no moure's dels sectors

Vallnord - Pal ArinsalFernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Les previsions meteorològiques d'avui i demà 10 de gener ha obligat a l'estació de Pal Arinsal hamantenirtancat el sector d'Arinsal durant tot el dia de demà per seguretat, segons informen en un comunicat. El domini ha recordat que només podran accedir a la zona el personal de l'estació perexecutartasques de manteniment i netejar. Així mateix, tal com es fa en previsions de nevades fortes, la carretera deComallempletambé estarà tancada a partir d'aquesta tarda i demà a primera hora es farà l'avaluació del seu estat per l'obertura. Pel que fa al sector de Pal, l'obertura serà progressivaquant apistes i remuntadors en funció de les condicions meteorològiques. Per als clients ubicats al sector d'Arinsal, el domini reforçarà el seu servei deFreebusfins a la Massana.

Estacions d'esquí obertes aquest diumenge tot i el mal temps

La predicció meteorològica no ha impedit l'obertura de les estacions d'esquí aquest matí, que de moment, han pogut seguir en funcionament. És el cas de Grandvalira on tots els sectors resten oberts amb 102 de les 139 pistes accessibles, però des de primera hora es recomana als esquiadors quedar-se al sector d'entrada i no desplaçar-se d'un a l'altre excessivament per precaució. Així mateix, el domini recomana als usuaris consultar periòdicament l'estat de les pistes i dels remuntadors. Per la seva banda, tot i el difícil accés a Ordino Arcalís, on el departament de Mobilitat ha decretat la fase groga, l'estació mantéobertes 11 de les 28 pistes, ja que a causa del fort vent s'ha pogut habilitar només una part de l'estació.

Des del domini massanenc informen que pel que fa al sector d'Arinsal s'ha pogut obrir únicament la part baixa, tanmateix al de Pal es manté tot el sector obert fins al Coll de la Botella. Les estacions esperen poder mantenir les zones que tenen obertes el que queda de jornada, això noobstant,resten pendents de les ràfegues de vent i la predicció meteorològica per adoptar els canvis necessaris.

tracking