Ajut de 98.845 euros a Ramaders d'Andorra

L'executiu també ha aprovat la renovació del conveni amb el Jovial per disposar de vuit pisos en l'immoble

Codi QR per saber l'origen de la carn d'AndorraSFG

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El consell de ministres ha aprovat el pagament de l'ajut corresponent al quart trimestre de l'exercici 2021, en concepte de foment de la producció de productes agraris de qualitat que es comercialitzen sota el segell de carn de qualitat controlada d'Andorra, segons ha informat la ministra d'Educació iEnsenyament Superior, EsterVilarrubla. L'ajut ha estat per a Ramaders d'Andorra SA per un import de 98.845eurosper al període de producció comprés entre el setembre i el desembre de 2021. Aquesta és l'única societat autoritzada pel Departament d'Agricultura a utilitzar el segell oficial de control i garantia 'Carn de Qualitat controlada d'Andorra'.

Renovació del conveni amb Jovial

L'executiu ha aprovat també la signatura d'un nou conveni entre el mateix Govern i la societat Jovial per disposar de vuit pisos en l'immoble, ubicat al carrer Terra Vella de la capital, els habitatges del qual habitualment es destinen a joves per afavorir la seva emancipació. Els vuit pisos del Govern es destinaran a col·lectius especialment vulnerables, com ara a persones amb discapacitats, joves tutelats iextutelatsi víctimes de violència de gènere i domèstica, segons ha informat la ministraVilarrubladurant la roda de premsa posterior al consell de ministres d'aquest dimecres.

En aquest sentit, aquest nou conveni renova el ja signat entre les parts el 2015 quan la societat ja va cedir al Govern els vuit pisos. L'antic conveni tenia vigència inicial de cinc anys i va ser prorrogat mitjançant addenda del 8 d'abril del 2020 fins al 31 de desembre del 2021.

tracking