Educació

La Creu Roja formarà a joves del Lycée en primers auxilis

El responsable de l'àrea cooperativa de la Creu Roja ha destacat la importància de formar en primers auxilis als més joves

Acord entre la Creu Roja Andorrana i el Lycée per formar a joves en primers auxilisCreu Roja Andorrana

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Creu Roja Andorrana i elLycéeComte de Foix van tancar el passat desembre un conveni per col·laborar en activitats de prevenció i emergència. L'objectiu és desenvolupar programes de formacions conjuntes, intercanvi i cooperació pel que fa a primers auxilis, afirmen en un comunicat. Així, alumnes quesónformatscom a voluntaris socorristes podenajudaren serveis d'emergències a Andorra.

La Creu Roja Andorrana afirma que es compromet a formar alumnes de 10 a 16 anys en Primers Socors Cívics de nivell 1, i els que tenen més desetzeanys de nivell 1, 2 o Primers Socors en Emergències Generals. A més, donaràformaciócontínua als alumnes voluntaris.

El responsable de l'àrea operativa de la Creu Roja, Quim Fenoll ha destacat laimportànciade formar en primers auxilis als més joves i assegura que "permet formar les futures generacions a saber reaccionar davantsituacionsd'emergència".

tracking