COS DE SEGURETAT

Detingut per ferir la parella en un hotel del Pas de la Casa

La policia arresta un jove per robar un rellotge valorat en 15.000 euros

Seu central de la policia.Fernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Un home no resident de 35 anys va ser detingut com apresumpte autor d’un delicte contra la integritat física i moral en l’àmbit domèstic el passat dissabte 1 de gener a les 03.47 hores al Pas de la Casa, segons el balanç policial d'aquesta setmana. El cos va ser requerit en un establiment hoteler ona la recepció es trobava una persona molt nerviosa i plorant, de la qual desconeixien el motiu que provocava el seu estat. Al lloc, l’interessat va manifestar haver agredit a la seva parella en el decurs d’una discussió. Posteriorment, en corroborar amb l’altra part implicada la versió donada per l’home, i constatar que la dona presentava diverses ferides i un hematoma, es va procedir a la detenció de l’interessat.

Una altra dona resident de 43 anys, també va ser arrestada com apresumpta autora d’un delicte contra la integritat física i moral en l’àmbit domèstic. Els fets van tenir lloc l'1 de gener a les 23.34 hores a Escaldes-Engordany quan els agents van ser requerits en un domicili per una discussió de parella que va derivar en una agressió per part de la interessada envers l’altra part.

Un altre cas va ser el de la detenció el 31 de desembre a les 18.30 hores a Andorra la Vella, d'un home resident al Principat de 24 anys, com a presumpte autor d’un delicte contra el patrimoni, per robar un rellotge d’un valor aproximatiu de 15.000 €.

tracking