Arrestat per portar 83,50 grams de marihuana i 3 grams de MDMA

La policia va arrestar tres homes més en control rutinaris per possessió d'estupefaents

Un agent de la policia.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

La policia va detenir dilluns passat 27 de desembre a les 00.33 hores en un control rutinari de carretera a Canillo, un home no resident de 32 anys, per possessió de 3 grams de MDMA i 83’50 grams de marihuana. Així mateix, el mateix dia a les 22.41 hores en un control també rutinari a la via pública al Pas de la Casa, el cos de seguretat va arrestar un home no resident de 31 anys, per possessió de 0,4 grams de cocaïna.

D'altra banda, dos homes més, no residents de 25 i 28 anys, van ser arrestats perpossessió de 0’8 grams de cocaïna i dues pastilles de methanphetamina. Els fets van tenir lloc el 31 de desembre a les 20.50 hores en un aparcament pròxim a un local de restauració a Canillo.

El cos de policia va procedir, durant la setmana passada del 27 de desembre del 2021 al 2 gener del 2022, a la detenció de setze persones. Aquestes s'han dut a terme pels presumptes delictes contra la salut pública, concretament quatre, una contra el patrimoni, cinc contra la seguretat del trànsit i sis peraltres delictes.

tracking