Educació

Cursos gratuïts de català per a adults

Les inscripcions es poden fer a partir del 10 de gener a la web de cultura del Govern o als centres on s'imparteixi els cursos

Cursos gratuïts de català per a adultsGovern

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Ministeri de Cultura ofereix des d'aquest gener 34 cursos gratuïts de català per a adults. Les inscripcions es poden fer a partir del 10 de gener a la web del departament de cultura o als centres on s'impartiran els cursos, explica el Govern en un comunicat.

La formació, que es podrà realitzar a Sant Julià de Lòria, Encamp, la Massana, Escaldes-Engordany i el Pas de la Casa, són gratuïts i van des del nivell A1 fins al C1. A més, es manté l'oferta dels grups de conversa, tant en modalitat presencial com virtual. Tots aquests cursos tenen l'objectiu preparar els exàmens oficials per obtenir els títols de llengua Catalana. A la web del Ministeri de Cultura es troba tota la informació dels cursos.

Mesures covid

Arran de la pandèmia els cursosseguiranmesures covid, com poden ser una neteja d'espais, el gel hidroalcohòlic i ventilació per garantir la seguretat de professors i alumnes.

tracking