Mor de covid un home de 71 anys a l'UCI

Els casos actius augmenten a 1.958, hi ha 208 contagis més i baixa la pressió hospitalària

Hospital Nostra Senyora de MeritxellFernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

El Govern ha confirmat un nou mort per coronavirus, la víctima 140 que deixa la pandèmia al Principat, un home de 71 anys que estava ingressat a l'UCI. L'actualització sanitària d'aquest dimarts també deixa 208 encomanats més de covid, el que deixa una incidència total de 22.540 casos des de l'inici de la pandèmia al país. Els casos actius també han incrmentat, en aquest cas 184 més, sumant un total de 1.958 confinats.

La pressió hospitalària ha disminuït, si ahir eren 31 els pacients hospitalitzats, avui en són 28. D'aquests, 15 resten ingressades a planta i 13 a l'UCI, pel que a planta hi ha dos llits menys ocupats i a UCI, on resten 6 persones ventilades mecànicament, només un.

Després de l'aturada del procés de vacunació per les vacances de Nadal, ahir es van inocular 1.400 dosis de la vacuna, 33 d'elles eren primeres punxades i 257 corresponien a la segona dosi. Finlament, la dosi de reforç s'ha administrat a 1.110 persones.

La població escolar, en plenes vacances escolars de Nadal, segueix baixant l'afectació pel covid, malgrat 30 aules segueixen en vigilància activa. El gran descens es nota en les aules que es troben en vigilància passiva, que han passat de 97 a 73.

tracking