CALENDARI EXPOSITIU 2022

El centre d'art del Parc Central acollirà tres mostres l'any vinent

La primera exposició que acollirà el nou museu d'Andorra la Vella serà la de la trajectòria de l'artista andorrana Judit Gaset

Roda de premsa de presentació del Calendari Expositiu 2022.SFGA/CEsteve

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L'executiu preveu exposar un total de tres mostres d'artistes nacionals i internacionals al nou centre d'art del Parc Central d'Andorra la Vella al llarg del 2022, així ho ha explicat la ministra de Cultura i Esports, SílviaRivaaquest dimarts en la presentació de la temporada expositiva del Govern per l'any vinent. El nou centre de 350 metres quadrats i d'un sol espai diàfan, permetrà reprendre el calendari expositiu de l'executiu i tenir novament una sala d'exposicions de referència a Andorra, segons informa el Govern en un comunicat.

En aquest context, SílviaRivaha explicat que la primera exposició es dedicarà a la trajectòria d'una artista d'Andorra la Vella, JuditGaset, comissariada per Carme Soler i amb la col·laboració de CarmeTinturé. La següent exposició serà col·lectiva itinerant de la qual el Govern s'ha convertit en col·laborador amb l'objectiu que les obres dels tres artistes andorrans que hi participen es puguin contemplar en diverses sales europees al llarg dels dospròxims anys. FionaMorrison, MartinBlancoiJavierBalmasedatenen assignada una lletra en l'abecedari solidari dedicat al poeta Miquel Martí i Pol. Es tracta, tal com ha exposat la tècnica d'Acció Cultural del Ministeri, MeritxellBlanco, "d'un compendi de poemes i obres plàstiques" amb la voluntat de "reconèixer la figura i importància de Miquel Martí i Pol".

L'última exposició de l'any que acollirà la nova sala serà de l'hongarèsVictorVasarelyi la seva obra en el corrent de l'OpArt, comissariada per HenryPérier, segons informa l'executiu. Aquesta exposició és la segona que s'havia quedat pendent just abans del tancament de l'ArtalRoc.

tracking