Els restauradors lamenten que les mesures sanitàries afecten la seva facturació

El ministre Torres s'ha reunit amb representants del sector de la Unió Hotelera i d’Autèntics Hotels

La Unió Hotelera vol participar en la revisió del topall al 75% dels ERTOFernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

El ministre de Turisme i Telecomunicacions, Jordi Torres, el secretari d'Estat d'Economia, ÈricBartolomé, i el director de Turisme, Sergi Nadal, s'han reunit aquest dimarts amb els representants dels restauradors que formen part de la Unió Hotelera i d'Autèntics Hotels, segons informa l'executiu en un comunicat. La trobada, que s'ha celebrat de manera telemàtica, ha reunit una desena de persones.

Segons exposa l'executiu, els representants del món de la restauració han volgut exposar al ministre Torres l'afectació que tenen les diferents mesures sanitàries temporals aplicades als seus negocis, i especialment en la campanya de les festes nadalenques. En aquest sentit, han apuntat que en alguns dels casos, les limitacions de taules i espais poden arribar a disminuir la capacitat del local en un 30%, pel que la facturació se'n veu ressentida. El ministre ha agraït els esforços que han realitzat per adoptar les mesures i adaptar-se als canvis i s'ha compromès, segons afirma l'executiu, a traslladar a la resta del consell de ministres la situació per poder avaluar possibles canvis, en funció de la situació epidemiològica.

Els participants i el ministre han acordat tornar-se a reunir a mitjan mes de gener, un cop acabades les festes i es tingui una imatge més completa de la campanya d'hivern per poder fer-ne unaavaluaciói veure com evoluciona la situació sanitària.

tracking