Balanç policial

Detingut un home per amenaçar-ne a un altre amb un martell al Pas

L'home molestava als clients d'un local en estat d'embriaguesa i havia estat convidat a marxar de l'establiment per la policia

Un agent de policia.Fernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La policia va detenir el dia de Nadal un home no resident de 27 anys al Pas de la Casa després de presentar-se a un establiment en estat d'embriaguesa i amenaçar a un dels seus treballadors que es trobava a l'exterior del local. Els fets van passar a dos quarts de nou de la nit. Prèviament, l'home havia molestat els clients del negoci i la policia el va convidar a marxar de la zona. Els agents interventors van detenir l'home i el van dur a les dependències policials, durant el trasllat, va injuriar i amenaçar els agents, que li imputen un delicte contra la llibertat i contra l'honor.

Detingut per no deixar pujar l'agent al cotxe patrulla

El balanç setmanal de detencions de la policia també notifica la detenció de dos homes residents de 42 i 43 anys el 24 de desembre a prop de dos quarts de tres de la matinada en el marc d'una infracció de la llei de seguretat pública ja que es trobaven consumint alcohol a la via pública. En ser controlats per els agents, van manifestar treballar per un mitjà de comunicació del país i van gravar els policies amb els seus telèfons mòbils.

Un cop van acabar la intervenció, un dels homes va agafar el marc de la porta del vehicle oficial per no deixar entrar a un dels agents, fent cas omís a les seves advertències. Finalment, els agents van detenir els dos homes i en les dependències policials, un d'ells va proferir injúries i amenaces a un funcionari. La policia els hi atribueix als dos un delicte contra la funció pública, i al primer, també un delicte contra l'honor i la llibertat.

tracking