AREB

Hinojosa deixa la presidència de l'AREB i la direcció de Tributs i Frontera

El Govern ha acceptat el seu cessament de tots els seus càrrecs després que expressés la voluntat de continuar al seva trajectòria professional fora de l'administració pública

Albert HinojosaFernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Albert Hinojosa deixarà el càrrec de president de l'AREB i la direcció del departament de Tributs i Frontera l'1 de gener de 2022. Segons ha explicat el ministre portaveu Èric Jover a la roda de premsa posterior al consell de ministres, el mateix Hinojosa ha demanat sortir de l'administració pública després de 20 anys per canviar d'activitat. Jover ha desacat la professionalitat i la bona feina d'Hinojosa "en uns moments de canvi on el model fiscal del país ha canviat completament". En aquestes dues dècades, també ha estat director d'Economia i lletrat al departament de Duana. Paral·lelament, Hinojosa també ha estat cessat de la comissió tècnica tributària i la comissió consultiva per a l'establiment de preus de venda mínim del tabac.

Amb aquest cessament, el càrrec de president de l'AREB queda completament desvinculat de la direcció de Tributs i Frontera, que assumirà Carles Ferreira, fins ara director adjunt del departament.

tracking