FEDA congela els preus de la llum per segon any consecutiu

El Govern creu que la mesura ajudarà a reduir l'impacte negatiu dels ciutadans i empreses que produeix la pandèmia

FEDA reforça el compromís amb la sostenibilitat amb un pla amb 77 accionsFernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El consell de ministres ha aprovat la congelació de les tarifes elèctriques pels primers mesos de 2022 per mantenir els preus actuals que són vigents des de 2019. El Govern ha destacat que el preu de l'electricitat del país és competitiva respecte la dels territoris veïns, i que amb aquest nou decret la volatilitat que pateixen les tarifes als altres països no impacte sobre la població.

La modificació del decret també contempla l'eliminació de la tarifa domèstica bonificada i la creació de les tarifes BDBP (tarifa domèstica plana bonificada) i BDBH (tarifa domèstica plana de discriminació horària).

Congelacio de les tarifes electriques. No es d'ara sinoo des del 2019 té un mèrit espexial en el context de volatilitat i inflacio´del sector energeic d'arreu. El govern ha decidit que tot i l'incrment de costos de FEDA es mantind`ra el preu del 2019. Continuem ajudant a que més families puguin entrar a les tarifes bonificades. Fins ara hi podien entrar les que tenien tarifes planes, ara també les que discirminin horariament. Després del període hivernal veurem segons la volatilitat si és necessari ajustar els preus. Podem gracies a la bona gestió de FEDA. No hi ha una data marcada per revisar els preus. El missatge qwue volem llençar es que mantindrem el preu segons l'evolució

tracking