Salut registra 144 positius i tanca 5 aules més

Els casos actius es redueixen fins als 1.740

Proves TMA i TRA

Proves TMA i TRAFernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Els indicadors de la sisena onada de la covid milloren lleugerament amb estabilitat de contagis i del nombre d'ingressats i un nou augment de les aules tancades amb 114 en total, cinc més que ahir. El Govern ha informat que s'han notificat 144 positius nous i una petita baixada dels casos actius que se situen en 1.740, 21 per sota de la xifra de dilluns i en descens per segona jornada consecutiva. La davallada es produeix per les 165 recuperacions de les últimes hores que deixen 19.329 persones que han superat la infecció dels 21.206 contagis acumulats des del principi de la pandèmia.

L'ocupació hospitalària es manté com ahir en 35 ingressats dels quals hi ha 18 afectats pel virus a planta i 17 a l'UCI. L'única variació és que hi ha un pacient més amb ventilació mecànica que incrementa el total a 16, segons precisa Govern.

L'afectació al sistema educatiu es concreta a més en 35 classes amb part dels alumnes confinats, una més que en el balanç d'ahir, i hi ha 30 grups escolars sotmesos a vigilància passiva, dos per sobre de la xifra notificada dilluns.

Les vacunacions no han augmentat i es mantenen en les 125.201 dosis administrades que hi havia quantificades fins dilluns a la tarda.

tracking