ÒBIT

Un home de 57 anys es converteix en la víctima 136 de la Covid

Hi ha set persones, tres a l'UCI, ingressades a l'hospital Nostra Senyora de Meritxell.Fernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Un home de 57 anys i veí de la Massana va morir ahir i es converteix en la víctima número 136 d’una persona afectada pel virus des del principi de la pandèmia el març del 2020. Segons les fonts consultades pel Diari, el difunt no estava vacunat ni tampoc la seva família. Va passar la malaltia a casa, però quan el seu estat de salut va empitjorar va acudir al servei d’Urgències, on finalment hauria perdut la vida ja que no es va poder fer res quan va arribar al centre hospitalari. Aquestes fonts indiquen que l’home estava inicialment confinat al seu domicili després d’haver estat diagnosticat de Covid i va recórrer a l’assistència sanitària en el darrer moment.

Cal recordar que l’última defunció provocada per la covid va ser d’un home de 77 anys que estava ingressat a l’UCI i va traspassar aquest divendres, segons va informar el ministre de Salut, Joan Martínez Benazet, en la roda de premsa d’actualització de les dades sanitàries. De fet, en aquesta actualització el ministre va comunicar que fins divendres hi havia al país un total de 2.082 casos actius de persones contagiades amb el virus SARS-CoV-2. En total, des de l’inici de la pandèmia la primavera del 2020 el país ha reportat un total de 20.715 casos positius, mentre que 18.498 persones han estat donades d’alta.

Una incidència que se centra en aquesta sisena onada en els col·legis. Una mostra d’aquesta circumstància és que hi ha 90 aules en les quals tot l’alulmnat està confinat a casa seva, mentre que fins a 34 aules més estan en vigilància activa parcial, és a dir, amb alguns dels seus alumnes confinats a casa. A més, fins a 40 aules més resten en vigilància passiva.

tracking