Educació

Resolts els ajuts a estudiants de doctorat

Les beques, amb una dotació màxima de 45.000€ cadascuna, s'han atorgat a les tesis doctorals d'Arnau Puig i Oriol Bonell

La ministra d'Educació, Ester Vilarrubla.SFGA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Govern ha resolt la convocatòria d'ajuts als estudis de tercer cicle d'enguany destinats als estudiants que volen obtenir el títol de doctor. S'han atorgat dos ajuts d'un total de 7 candidatures, una presentada per Arnau Puig, amb la seva tesi doctoral sobre els trastorns del llenguatge i dels mecanismes neurals responsables en la malaltia de Huntingon; i la segona, la proposada per Oriol Bonell amb un treball per desenvolupar el projecte ALPI en els equips nacionals d'esquí alpí per prevenir lesions.

La dotació màxima de la beca és de 45.000€ i la durada màxima és de tres anys consecutius. Les condicions es determinen en funció del curs del doctorat del beneficiari, que ha de justificar que pot continuar els estudis de tercer cicle.

Beques a universitaris

L'executiu ha aprovat el pagament del 40% dels ajuts a l'estudi d'ensenyament superior i del 100% dels Premis Nacionals a l'estudi d'aquest curs. Aquests ajuts van dirigits a estudiants de formació professional superior i a estudiants de primer i segon cicles universitaris. La bossa econòmica és de 272.091,44 euros pels ajuts a l'ensenyament superior i de 30.622,96 euros als Premis Nacionals a l'estudi.

Donació solidària

El Govern també ha aprovat contribuïr voluntàriament a un projecte al Salvador per modernitzar dues sales de dos centres de rehabilitació per a infants amb discapacitat. La donació és de 29.496,68 euros.

tracking