El Tió de Nadal arriba a la plaça del Poble

El Mercat de Nadal obre cada dia (excepte el dissabte 25) fins el 26 de desembre en un horari més ampli

El poblet de Nadal tancarà les portes el diumenge 26Comú ALV/Tony Lara

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

El Mercat de la plaça del Poble, davant la proximitat de les

festes de Nadal, obre aquests dies en un horari més ampli, segons informa el comú en un comunicat. En aquest sentit, estarà en funcionament tot el cap de setmana i també els dies 20, 21, 22, 23 i 24 de desembre, en que estarà obert de les 11 a les 21 hores. D'altra banda,no obrirà el dia 25, per Nadal, però reprendrà l’activitat el diumenge 26 quan tancarà definitivament portes en l’edició d’enguany.

Al mateix espai del Mercat, el comú informa, que a partir de les 18 hores, continuaran les actuacions del Neret after shopping amb concerts de formacions i DJ del país, com Old School, John Holt, Kic Barroc, Vibrand o Jamp, entre d'altres. També continuarà la programació perals més petits, amb les diferents activitats al Talleret dels menairons, a la glorieta de la plaça del Poble, adreçades a infants d’entre 4 i 7 anys entre demà i fins el 24 de desembre.A la mateixa plaça del Poble, a més, tindrà lloc, entre el dilluns 20 i el dijous 23 de desembre de les 17.30 a les 19.30 hores,el Tió de Nadal, durant la qual

els participants podran fer cagar un tió gegant amb l’ajuda dels menairons i la Companyia El Sidral.

L'ens comunal recorda que aquest dissabte a al tarda, l'eix comercial tornarà a ser el centre neuràlgic de les animacions,amb el muntatge Móvil a càrrec de la companyia

Bambolea Producciones, amb acrobàcies i malabars. Aquest espectacle substitueix El cavall de ferro, per confinament de la companyia en detectar algun cas positiu de Covid.Aquest serà el penúltim espectacle de gran format del Poblet de Nadal. L’últim arribarà el dijous 23 amb el show World of wonder a càrrec de la Companyia Teatre Per Caso.

Per altra banda, la corporació comunal informa que demàdissabte 18 de desembre a les 17 hores se celebrarà la quarta edició de la Cursa atlètica El Petit Santa Claus, a l’Estadi Comunal Joan Samarra Vila, adreçada a infants fins als 12 anys.

tracking