Gastronomia

Estrella Michelin per al restaurant Ibaya de Soldeu

El treball del xef Jordi Grau amb Francis Paniego a l'Sport Hotel Hermitage&Spa va ser reconegut en la gala d'anit

Francis Paniego i Jordi Grau al restaurant IbayaSport Hotel

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El restaurant Ibaya de Jordi Grau amb l'assessorament de Francis Paniego va rebre ahir una estrella Michelin en la gala que es va celebrar anit a València. El reconeixement al treball de Grau a l'espai gastronòmic de l'Sport Hotel Hermitatge de Soldeu situa l'establiment com el primer del Principat amb aquesta catalogació en l'actualitat.

Jordi Grau aconsegueix la primera estrella de la guia gastronòmica amb 30 anys i es va incorporar a l'hotel de Soldeu a l'octubre del 2019 després de treballar als restaurants com Tickets de Barcelona amb Albert Adrià o el Lio d'Eivissa. El jove cuiner és el xef executiu del resort i compta amb l'assessorament de Francis Paniego que suma 4 estrelles Michelin amb l'atorgada ahir per l'Ibaya, afegida a les dues que tenia per Echaurren d'Ezcaray a La Rioja i una l'hotel Marqués de Riscal.

El restaurant Ibaya ofereix "dos menús degustació amb tradició i innovació amb una simbiosi de les cuines andorrana i de la Rioja" de dimarts a dissabte per sopar i el cap de setmana a l'hora de dinar, segons expliquen des de l'Sport Hotel.

Jordi Grau treballant a Ibaya

tracking