Ampliació de l'aforament al transport públic

L'executiu modifica la capacitat dels viatges fins al 100% en aquells transports que disposin d'un registre de passatgers

El ministre de Salut, Joan Martínez Benazet.Fernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

L'executiu ha modificatles mesures relatives als aforaments en transport públic exclusivament per a les tipologies de transport que disposin d’un registre de passatgers, a les quals es permet augmentar la capacitat fins al 100%, segons han fet públic al BOPA extra d'avui. En aquest sentit, la capacitat màxima en els vehicles de transport públic nacional regular de viatgers urbà, interurbà i parroquials es manté al 70%, però pel que fa a la resta de tipologies de transport de viatgers, sempre que existeixi un registre de passatgers es pot augmentar la capacitat màxima.

Aquestes mesures es troben incloses dins les mesures excepcionals aprovades al Decret 406/2021 del 7 de desembre passat davant els indicadors de la situació epidemiològica provocada per la pandèmia de la Covid-19 fins al pròxim 22 de desembre. En aquest sentit, feien referència altancament a la una de la matinada dels establiments de restauració com restaurants, bars, cafeteries i establiments anàlegs i de les sales de jocs recreatius, d’explotació de màquines recreatives i d’altres activitats relacionades amb els jocs. Així com la prohibició de ball en els establiments de restauració. I l'obligacióde cribrar tots els alumnes de primera ensenyança del sistema educatiu andorrà i cursos equivalents dels altres sistemes educatius, per accedir a les activitats extraescolars, les activitats de migdia i el menjador escolar. Per altra banda, es suspenien totes les activitats escolars que tinguin lloc fora dels recintes escolars.

tracking