Agressió

Tres detinguts per agressions a l'exterior de locals d'oci al Pas

La seguretat del locals els hi van denegar l'accés als establiments. Als dos primers perquè ja havien tancat, i l'últim per presentar símptomes d'embriaguesa

L'escut de l'uniforme d'un agent de policia.Fernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La policia ha informat en el balanç setmanal de detencions que dos homes no residents de 36 i 37 anys van ser detinguts al Pas de la Casa durant la matinada de divendres per un delicte contra la integritat física i moral. Els homes, van agredir a quatre persones a l'exterior d'un local d'oci del nucli - dos d'ells treballadors i la resta persones alienes - després que se'ls hi prohibís l'entrada a l'establiment, quan ja havia tancat.

No el deixen entrar i trenca el vidre

El balanç de detencions també extreu el cas d'un home no resident de 22 anys que va ser detingut després de se li denegués l'accés a un local d'oci del Pas de la Casa durant la mitjanit per presentar símptomes d'embriaguesa. La decisió no va agradar al detingut que va donar un cop de puny a un vidre de la porta d'entrada a uns apartaments provocant uns danys de 300 euros. A més, durant la intervenció policial va injuriar als agents, fet pel qual se li va acabar imputant un delicte contra l'honor.

El cos, a més, ha detallat que la baralla que es va produir també al Pas de la Casa a les deu de la nit de dilluns passat, va ser entre una dona i un home, tots dos no residents de 28 i 23 anys respectivament. Els detinguts estaven caminant pel mig de la calçada i van fer aturar un turisme, que va recriminar l'actitud als turistes, el que va provocar que l'home amenacés el conductor i la dona agafés un pal d'esquí per intentar agredir al conductor. Una altra dona s'hi va interposar i va rebre un cop amb el pal a l'espatlla i posteriorment l'home detingut va proferir un cop de punt a la cara del conductor. Tot seguit, una acompanyant dels detinguts -també no resident-, va agafar el pal d'esquí i va donar diversos cops als vidres del turisme, trencant-ne un i rallant una de les portes del vehicle. La policia va detenir els dos agressors i va efectuar una contraenció penal pels danys causats al turisme i a la dona ferida.

tracking