El PS critica la gestió del Ministeri de Salut i reclama lideratge

Pere López considera que la greu situació actual de contagis es podria haver previst amb més planificació i recursos

Pere Baró i Pere LópezM. Reynal

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

El president del Partit socialdemòcrata, Pere López, i el secretari d’organització, Pere Baró han comparegut aquesta tarda a la seu del PS per a manifestar seva decepció en relació a la gestió que s’està duent a terme des del Ministeri de Salut. "El ministre no sap gestionar bé la situació ni aportar el lideratge polític que necessitem els andorrans. És un nivell que no podem acceptar com a partit" ha assegurat Baró en relació al ministre Joan Martínez Benazet. "El Govern és incapaç de planificar bé i de dotar dels recursos necessaris l’Oficina Covid" ha afegit el secretari del partit. López, per part seva, ha enumerat una sèrie d’informacions amb la intenció de donar fe que el ministre està ‘jugant’ amb les dades i amb la veritat. En aquest sentit, considera que les greus circumstàncies actuals en relació al gran nombre de contagis es podrien haver evitat amb una millor gestió de la realitat. "Aquesta situació s’ha anat cuinant des de fa dos meses i ningú ha vist que s’ha anat gestant. Sense recursos és normal que ara ens trobem amb una situació caòtica" ha denunciat, López. "Objectivament les dades són molt dolentes. La nostra feina és empènyer el Govern perquè ho faci millor" ha recalcat.

Per tots aquests motius, els dos portaveus del PS han demanat responsabilitats al Govern, ja que consideren que el ministre Martínez Benazet no es troba a l’alçada de les circumstàncies.

Per altra banda, els dos dirigents han volgut expressar tot el seu suport al personal sanitari i també als docents per la gran pressió en què es troben sotmesos en aquests moments.

tracking