Balanç policial

Dos joves detinguts amb haixix i marihuana al riu Runer

La policia els hi va trobar 133 grams d'haixix i 119,3 grams de marihuana. La conductora, a més, va donar positiu al control de tòxics

Seu central de la policia.Fernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els agents de la duana del riu Runer van detenir a la mitjanit de divendres a dissabte dos joves residents -un home i una dona- de 20 anys, quan intentaven entrar al Principat amb el seu vehicle. El turisme, conduit per la dona, va ser aturat pels agents que van escorcollar el vehicle i hi van trobar 133 grams d'haixix i 119,3 grams de marihuana. La policia va detenir la parella per un delicte contra la salut pública per tinença de substàncies estupefaents i a la dona també per un delicte contra la seguretat en el trànsit després que en una prova de tòxics salivars va donar positiu en el control.

Un jove s'intenta escapar

El balanç setmanal de detencions de la policia també informa de la detenció d'un jove resident de 20 anys que el divendres quan passaven cinc minuts d'un quart de quatre de la tarda va ser detingut a Escaldes-Engordany després que en un control policial, no es deixés emmanillar per un agent, intentant fugir. L'escapada no va arribar enlloc i els agents li van trobar 6 bosses de plàstic amb un total de 15 grams de marihuana, que presumptament estaven destinats a la venda. El jove va ser detingut per un delicte contra la salut pública i un altra contra la funció pública.

Finalment, la policia també va detenir un home resident de 22 anys dimecres a la nit a Andorra la Vella amb 0,8 grams de cocaïna. Se li imputa un delicte contra la salut pública.

tracking